Työtä fysioterapeuttina olen tehnyt jo vuodesta 2004 ja into asiakastyöhön ja uusiin haasteisiin on säilynyt läpi tämän ajan. Käyn aktiivisesti koulutuksissa ja näihin vuosiin niitä on mahtunut aika paljon, lyhyempiä sekä pidempiä.

Itselle merkityksellisimpiä ovat olleet heti uran alussa manipulatiivisen fysioterapian koulutus Lahdessa Maitland-konseptiin liittyen. Sieltä jäi käyttöön ajattelutapa, mikä ohjaa toimintaani terapeuttina edelleen. Tämän lisäksi tuki-ja liikuntaelimistön fysioterapian erikoistumisopinnot Tampereella, fasciakoulutukset niin Suomessa kuin Italiassa sekä suoravastaanottokoulutus Helsingissä. Nyt hurahdin vielä hyvinvointialalle räätälöityyn merkonomi koulutukseen, missä on nimenomaan digitalisaation näkökulma huomioituna.Siitä syystä tässä aktivoidutaan tälläkin saralla .

Fysioterapian ja fasciamanipulaation lisäksi teen hierontaa ja kuumakivihierontaa sekä intialaista päähierontaa hemmottelua kaipaaville. Käytössäni on myös LPG-alipainehoitolaite, mikä mahdollistaa erilaisten tekniikoiden hyödyntämisen asiakkaalle tarpeen mukaan, mm. ennen ja jälkeen leikkauksia, kipuohjelmat, vartalon muokkaus, kireydet, turvotukset, rentoutuminen, palautuminen.

Hoitoon voit tulla lähetteellä tai ilman. Lääkärin lähetteellä tuleville on käytössä kelan suorakorvausmenettely. Aukioloajat ovat joustavat, tilat viihtyisät ja parkkitilaa löytyy. Kokonaisvaltainen lähestymistapa terapiassa on askel parempaan hyvinvointiin.

Käydyt kurssit